top of page

Integritetspolicy

Kakor (cookies):

timstrad.se se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt. En kaka (cookie) är en lite textfil som lagras på din dator. Kakor används för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

 

Nödvändiga kakor - dessa kakor är nödvändiga för webbplatsens funktion och går inte att inaktivera.

 

Kakor för marknadsföring - dessa kakor används för att följa upp marknadsföringseffektivitet och för att kunna leverera mer relevanta annonser. Dessa är valbara.

 

Funktionella kakor - dessa kakor samlar information för att ge webbplatsens besökare en bättre och mer personlig användarupplevelse. Dessa är valbara men kan påverka funktionaliteten på webbplatsen.

 

Kakor för webbanalys - dessa kakor hjälper oss att förstå hur vår webbplats används av besökare, upptäcker fel och hjälper till med allmän webbanalys. Dessa är valbara.

 

Tredjepartskakor: - På webbplatsen finns filmer inbäddade från Youtube samt länkar till Instagram och Facebook. I samband med att dessa funktioner presenteras och används kan kakor sättas i din webbläsare. Det är ingen information som Tim’s Trädservice har tillgång till eller lagrar.

Personuppgifter:

Vi hanterar personuppgifter som du lämnar till oss via kontaktformuläret på webbplatsen eller på annat sätt så som via epost eller sms. Vi lagrar dina personuppgifter så länge det behövs för att fullfölja ändamålet eller så länge vi är skyldiga att lagra de enligt lag (t ex bokföringslagen).

 

Vid frågor kring hantering av dina personuppgifter eller om du vill begära registerutdrag, göra en rättelse, radera eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter vänligen kontakt oss via:

 

info@timstrad.se

bottom of page